6 Mart 2016 Pazar

BEYNİ FARKEDELİM

Yapmamız gereken yaptığımız ve yapmış olduğumuz her şeyin ortak noktası olan BEYNİMİZİ şu ana kadar hep biyolojik açıdan öğrendik veya hiç kullanma ihtiyacı duymadık :'')
 Önümüzü aydınlatacak lambayı yakma vaktimiz çoktan geldi de gidiyor bile! Ben bu lambanın hayatınıza daha çok ışık vermesi için size yardım edeceğim.
Beynimizi hayatımızdaki günlük işlerde kullanmanın zamanı geldi. Günlük işlerde bu mükemmel makinanın nasıl işlediğini bilirsek zorlu mücadelelerde doğru adımları atabiliriz. Hormon dediğimiz bir sıvının veya toplu iğne ucundan yüzlerce kat küçük olan elektronun bile hayatımızdaki mükemmel değişimini size anlatacağım... 
Kim düşünürdü bir elektronun kaslarınızı, organlarınızı, sinirlerinizi, duyularınızı ve hatta karşınızdaki insanı bile etkileyeceğini... Ünlü düşünür Aristoteles'in de dediği gibi ''Kimse tesadüfle veya onun vasıtasıyla doğru ve akıllı olmaz.'' beynini kullanan doğruya ulaşır.
 Kimsenin keşfedemediği ama her gün, her yere ''başının üstünde'' götürdüğün sonsuz organa dön bak istedim... sana anlatacağı çok şey var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder